Hírek


Közzétéve: 2021. június 30.


ÁSZF módosítás

Tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket arról, hogy 2021. június 30-ával a jogszabály (az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 22/2020.(XII.21.) NMHH rendelet, „Eszr.”) erejénél fogva módosulnak az Általános Szerződési Feltételek, valamint a hatályban lévő egyedi előfizetői szerződések az ÁSZF - Rendelet szerinti módosítása - által érintett részei.

Mindemellett 2021. június 30. napján jogszabály (25/2020.(XII.21.) NMHH rendelet, „Eszmr.”) erejénél fogva módosulnak az Általános Szerződési Feltételek és amely alapján a Rendelet alkalmazását megelőzően kötött, hatályos, határozott és határozatlan idejű előfizetői szerződések 2021. június 30. napján a jogszabály erejénél fogva módosulnak. A módosulás az internet-hozzáférési szolgáltatás sebességére a Rendeletben előírt új célértékek miatt vált szükségessé. A módosulás következtében a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás vonatkozásában a „kínált sebesség” és a „garantált sebesség” helyett „maximális sebesség”, „minimális sebesség” és „rendes körülmények között elérhető sebesség” minőségi követelmény és célérték került meghatározásra, továbbá az „Egységes Internet Szolgáltatás leíró táblázat helyett” „A” és „B” táblázat kerül alkalmazásra. A Rendelet alapján újonnan bevezetett célértékekre vonatkozóan a Szolgáltató a célértékek teljesítését vizsgálja és azok teljesítéséért a Rendeletben foglaltak szerint felel. Az Eszmr. (13/2011.(XII.27.) NMHH rendelet) 3. melléklet „A” és „B” táblázatai az egyes díjcsomagoknál, a hatályos ÁSZF 3. sz. mellékletében, valamint a Szolgáltató honlapján érhetőek el.”

A szolgáltató Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban és a https://www.kapos-net.hu honlapon.

Ha kérdése van, esetleg további információra van szüksége, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat Kaposváron, az Irányi Dániel utca 10. szám alatt, vagy hívja munkaidőben a 412-399-es telefonszámot.